Komoly élményt adott a motoros múzeum

Egy külföldi nyaralás során véletlen az utamba akadt egy múzeum, ami a motorozás történetét kívánta bemutatni a látogatóknak.

Mivel én nagy rajongója vagyok a motoroknak (nekem is van egy csinos darabom), nem is volt kérdés, hogy veszek egy belépőt a múzeumba. Utólag elmondhatom, hogy nagyon megérte kifizetnem a jegy árát, ami egyébként sem volt túl drága.

A kétkerekű járgányok nagy rajongójaként mindig figyelemmel kísérem a Motorgumi akció: Robogó gumik, Sport és eduro motorgumik – MotorTire weboldalt is. Aki szereti a motorokat és fontos számára, hogy a legminőségibb abroncsokkal szerelje fel azokat, annak szerintem ez az oldal szinte egyenesen kötelező.

Itt gyakorlatilag minden motorgumi megtalálható. Nem hiszem, hogy létezne olyan járgány vagy márka, amelyre nem lehetne innen abroncsokat rendelni, de azért ennek teljesen nem néztem utána.

De egyvalami biztos: az összes eddigi motoromhoz innen rendeltem az abroncsokat. Sok motorom volt már a legkülönfélébb márkáktól, de eddig még soha nem ütköztem olyan problémába, hogy ne találtam volna meg a hozzájuk kompatibilis darabokat.

Innen rendelni gyors és egyszerű, de ami ennél is fontosabb: minőségi szempontból csak a legjobb abroncsokba futhatsz itt bele!

Az oldal egyik jelszava nem véletlenül az, hogy Motorgumi akció: Robogó gumik, Sport és eduro motorgumik – MotorTire. Itt sok olyan ajánlatba és akcióba ütközhetsz, melyeket kihasználva jelentősen óvhatod a pénztárcádat is.

A legjobb online motorgumi áruházra van szükséged? Megtaláltad.