Múzeum előtt belefér egy műszak

Miért ne lehetne összeegyeztethető a kötelezettség és a szórakozás? Én sosem aggódtam ezen. Pláne, hogy nálam sok kötelező feladat a szórakozás kategóriába esik eleve. Művészeti menedzsmentet tanulok, így nálunk a tanórát sokszor az egyetem falain kívül valósulnak meg, például egy múzeumban. Hol máshol is tanulhatnánk meg jobban a szakmát, mint gyakorlatban? Ráadásul mindig eljutok a legfrissebb kiállításokra és művészeti programokra, sőt olykor még a kulisszák mögé is. Nekem ennél több nem is kell! Mindig is erről álmodtam. A helyi múzeummal nagyon szoros a kapcsolata az egyetemnek, többen is szeretnének majd ott elhelyezkedni végzés után, szóval nagy a verseny is. Én inkább egy galériában vagy kisebb művészeti térben látom magamat a jövőben, mint egy nagy múzeumban, de persze van még addig időm, hogy ezt eldöntsem, majd alakul úgyis. Egy biztos: a múzeumoknak mindig lelkes látogatója leszek!

Épp nézelődsz, mi a diákmunka budapest kínálat? Szeretnél egy jól fizető munkát a magadénak tudni már a tanulmányaid mellett? Akkor szeretném a figyelmedbe ajánlani a TopiWork Iskolaszövetkezetet!

Mivel a művészeti világban kevés a fizetett gyakornoki pozíció, ezért én elsősorban a “diákmunka budapest” lehetőségei között kezdtem el válogatni, ebben jelentett hatalmas segítséget a TopiWork Iskolaszövetkezet. Mivel korábban már hallottam róluk a csoporttársaimtól és a barátaimtól, tudtam, hogy a TopiWork egyik nagy előnye, hogy náluk szinte mindent el lehet intézni online, kényelmesen és gyorsan. De nézzük is, mire gondolok pontosan! Ha az, amire szükséged van éppen, egy stabil diákmunka budapesten és környékén, akkor a lehető legjobban teszed, ha felmész a topiwork.hu oldalra. Itt találod ugyanis a legfrissebb álláslehetőségeket, részletes leírásokkal, bérsávval megadva természetesen. És ami a legjobb, hogy nemcsak értesülhetsz ezekről a pozíciókról, hanem meg is pályázhatod őket azon nyomban, online! Ehhez persze elengedhetetlen egy naprakész, profin összerakott önéletrajz, így enélkül talán nem is érdemes nekiállni az egész folyamatnak! De onnantól, hogy az megvan, szabad a pálya az állásajánlatokat illetően. Így időt és fáradságot is megtakarítasz, hiszen internetkapcsolattal bárhonnan, bármikor le tudod csekkolni a legújabb ajánlatokat, így mindig naprakész lehetsz. Mondja nekem ezek után bárki, hogy nincs elég menő diákmunka budapesten… A TopiWorknél iparáganként rendezték kategóriába a munkákat, de többféle keresési és szűrési feltétel alapján is le tudod válogatni az állásokat. Az egyik legmenőbb dolog az egészben, hogy gazdasági, IT és mérnöki területen például konkrét gyakornoki pozíciókat is megcélozhatsz! Szóval érdemes ezeknek a lehetőségeknek is utánanézni, mert lehet, hogy már a tanulmányaid alatt komoly szakmai eredményeket érhetsz el – egy biztos, tapasztalatgyűjtésnek kiváló egy ilyen lehetőség!

Szóval érdemes tanulmányozni a honlapot, és végignézni a friss, aktuális álláslehetőségeket. De további hasznos menüpontok is vannak: találsz mindenféle segédletet, jó tanácsokat, és számos kérdésre választ kaphatsz, ha esetleg ez az első, hogy diákmunkát vállalsz. Ha pedig még maradtak kérdéseid, keresd a TopiWork Iskolaszövetkezetet bátran! Sok sikert kívánok mindenkinek ahhoz, hogy megtalálja a hozzá leginkább passzoló diákmunkát!